Sydämen asialla

31.1.2016 09:20  /  Yleinen

Kuten tiedotusvälineistä ja läheistemme kertomuksista olemme saaneet tietää, eivät olosuhteet sairaiden tai vanhustenhoidossa ole parhaat mahdolliset. Valtio ja kunnat tekevät verovaroin sen mitä kykenevät ja parhaaksi näkevät. Monet hyväntekeväisyysprojektit ja -juhlat ovat myös tärkeä tapa auttaa niitä, jotka kaikkein vähiten pystyvät itse itseään auttamaan.

Sydämen asialla -juhlagaala, joka järjestetään Tampereella Solo Sokos Hotel Tornissa lauantaina 20. päivä helmikuuta kello 19 alkaen, kerää varoja Tampereen yliopistollisen sairaalan lasten osastojen toimintaan.

Hyväntekeväisyysjuhlalla kerätyt varat lahjoitetaan Tampereen yliopistollisen sairaalan lasten ja nuorten osastojen toiminnan tukemiseen ja lasten autoimmuunisairauksien tutkimustyöhön.

Juhlatoimikunta haluaa nostaa esille vuonna 2019 vihdoin valmistuvan Taysin uuden lasten ja nuorten sairaalan tärkeyden. Uuteen sairaalaan saadaan pitkään kaivatut paremmat tilat. Muun muassa lasten tehohoitoyksiköt kärsivät jatkuvasta tilanpuutteesta. Lisäksi kosteusvauriot ovat merkittävä haitta nykyisissä tiloissa. Gaalassa kuulemmekin uuden Tampereen lasten ja nuorten sairaalan rakennusvaiheista.

Erityinen sydämen asia ovat psykiatrista hoitoa ja tukea tarvitsevat nuoret. Uuteen sairaalaan tulee myös ensimmäistä kertaa nuorisopsykiatriset osastopaikat. Monialainen hoito esimerkiksi syömishäiriöissä helpottuu, kun hajaantuneesta osastohoidosta tulee keskitetympää. Tämä mahdollistaa esimerkiksi vakavista syömishäiriöistä kärsivien nuorten keskitetymmän hoidon.

Juhlaillallinen on Torni-hotellin keittiömestarien loihtima ja varmasti herkullinen. Illan muu ohjelma on yllätyksellinen ja hauska.

Tule sinäkin mukaan tärkeään keräykseen! Valokuvauspalvelu Markku Rintala ikuistaa illan tunnelmat valokuviksi.

Pöytävaraukset, erityisruokavaliot, yrityslaskutus ja lahjoitukset
Kati Tähtinen p. 0500 222904, sydamenasia.juhla(at)gmail.com.

Tapahtuman tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Tampereen Lastenklinikan tuki ry:lle, TAYS:n lasten- ja nuorten osastojen viihtyvyyteen sekä lasten autoimmuunisairauksien tutkimustyöhön.

Tutustu juhlan ohjelmaan
www. facebook.com/sydamenasia.

No comments yet